Matkapuhelin

045 2105354

Sähköposti

parantolalouhi@gmail.com

Parhaiten tavoitettavissa puhelimitse. (Muina aikoina viesti tavoittaa nopeimmin)

Maanantaisin klo. 9.00 - 11.00

KALEVALAISEN JÄSENKORJAUKSEN JÄLKEEN

Hoidossa käydään läpi lihasten/lihaskalvojen lisäksi hermotoiminta, verenkierto, kudosnestekierto, vaikutetaan aina solutasolle asti. Tämä on keholle kova rasitus, joten lepo on tarpeen tämän jälkeen. Hoidon jälkeen voi esiintyä kipuja, väsymystä viikonkin ajan. Olethan kärsivällinen, kivut eivät välttämättä poistu heti. Harvoin myöskään yksi hoitokerta poistaa vuosien saatossa kertyneitä kipu / epätasapainotiloja.  

+ JUO RUNSAASTI VETTÄ

Sekä ennen hoitoa, että hoidon jälkeen, että kuonat pääsevät poistumaan. Helpottaa myös hoidon jälkeisiä kipuja. Vedenjuonti on myös muutenkin varsin suotavaa. Liian vähäinen vedenjuonti kuivattaa kehoa ja jo itsessään tämä aiheuttaa kiputiloja ja ajan mittaan muitakin ongelmia, kuten hermoston toimintaan.

Juomaveteen on myös hyvä lisätä merisuolaa / puhdistamatonta (raffinoimatonta) suolaa, saat tärkeitä mineraaleja ja suola auttaa vettä imeytymään paremmin, pelkkä vesi tahtoo tulla suoraan läpi, jonka vuoksi joutuu käymään vessassa useammin. Yleisin syy minkä kuuleekin vedenjuontiin liittyen, ” ei ole aikaa juosta vessassa, siksi en juo” Suolalisä ratkaisee pitkälti tämän ongelman. Suolaveden juonti kuulostaa ehkä myös rajulta. Laadukas suola (merisuola/puhdistamaton suola) kuitenkin saa veden maistumaan paremmalta. Ruokaan en suosittele suolaa lisäämään, vaan nimenomaan juomaveteen. Annostus on suolaa litraan vettä 1/4 – 0,5 tl, Tämä päivässä, ei enempää, suolan määrä ei siis hirmuinen ole. Suolan määrän voit liottaa vaikka 2 l vettä. Jos juominen on hankalaa, aloita litrasta. Jos omistat hiilihapotuslaitteen aina parempi, hapota pullollinen vettä ja lisää ¼ – 0,5 tl suolaa, anna tekeytyä, vaikka seuraavaan päivään jääkaapissa. Hiilihappo muuttaa osan suolasta natriumbikarbonaatiksi, joka alkalisoi kehon happoemästasapainoa.

+ VÄLTÄ RASKASTA FYYSISTÄ RASITUSTA MUUTAMAN PÄIVÄN AJAN

Kuten kuntosaliharjoittelu, mikäli mahdollista. Kun kauan jumissa ollut lihas, kehossa ollut epätasapaino korjataan, kestää lihaksilla päiviä tottua uuteen tilaansa. Normaalit työ ja arkiaskareet ovat toki sallittuja ja kävelylenkit jopa suotavia hoidon jälkeen. Ei siis ole tarkoitus kietoa itseään pumpuliin, muistaa vaan liikkua tiedostaen, että keho tarvitsee lepohetken.

+ SAUNAA EI SUOSITELLA PARIIN PÄIVÄÄN

Hoidossa aktivoidaan reippaasti pintaverenkiertoa, jolloin saunoessa tulee aivoille hapenpuute ja tulee kipeäksi. Lisäksi joskus pitkään pinteessä ollut lihas vapautuessaan voi tehdä tulehduksen, tulehduksissa ei koskaan suositella lämpöä.

+ EI MUITA MANUAALISIA HOITOJA

Kaksi viikkoa väliä muihin manuaalisiin hoitoihin jäsenkorjauksen jälkeen ja jos tulet uudelleen, muut hoidot tauolle.

jäsenkorjaus on kokonaisvaltainen kokokehon hoitomuoto, kehonhuollossa aina enempi ei ole parempi, keho ei määräänsä enempää ota hoitoa vastaan. joten vaaditaan malttia toipumiseen. Aina ei kivut taltu heti, varsinkaan ensimmäisen hoitokerran jälkeen.

+ MUISTATHAN ETTEI MIKÄÄN HOITOMUOTO AUTA PELKÄSTÄÄN

Vaan vaatii myös itseltä. Hoidon jälkeen kotihoito-ohjeiden noudattamista, näistä tärkeimpänä veden juonti! Riittävä lepo, stressin vähentäminen, liikkuminen ja terveellinen monipuolinen ravinto.

+ SUOLAKÄÄRE KAIKENLAISTEN KIPUJEN LIEVITTÄMISEEN

3 rkl merisuolaa litraan haaleaa vettä. Kasta pyyhe tai vastaava liuokseen, väännä liika vesi pois ja laita kipukohtaan 30-45min / 3 x pvä, tarvittaessa kolmen päivän ajan.

JOS JOKIN ASKARRUTTAA HOIDON JÄLKEEN, OLETHAN YHTEYDESSÄ! !

Olen tavoitettavissa arkisin ja viesti tavoittaa aina parhaiten. (hoitojen aikana en vastaa puheluihin) Viikonloppuisin pidän työpuhelimeni suljettuna.