Matkapuhelin

045 2105354

Sähköposti

parantolalouhi@gmail.com

Parhaiten tavoitettavissa puhelimitse. (Muina aikoina viesti tavoittaa nopeimmin)

Maanantaisin klo. 9.00 - 11.00

KALEVALAISEN JÄSENKORJAUKSEN JÄLKEEN
Kalevalaisessa jäsenkorjauksessa käydään läpi lihaksien/lihaskalvojen lisäksi hermotoiminta,verenkierto, lymfanestekierto. Laitetaan paljon asioita samalla kertaa liikkeelle, joten on todella kova rasitus keholle. Keho tarvitsee lepoa tämän jälkeen! Hoidon jälkeen voi esiintyä kipuja/väsymystä ainakin viikon ajan. Olethan kärsivällinen, kivut eivät välttämättä poistu heti.

JUO RUNSAASTI VETTÄ!!! Auttaa kuonaa poistumaan hoidon jälkeen, estää myös hoidon jälkikipuja. Aineenvaihduntaa kun aktivoidaan, vedenjuonti pitää kehon nestetasapainon yllä. Vedenjuonti muutenkin on varsin suotavaa! Liian vähäinen juominen kuivattaa kehoa ja se jo itsessään aiheuttaa kiputiloja ja ajan mittaan muitakin ongelmia.

Välttää raskasta fyysistä rasitusta vähintään 3 päivän ajan! Tämän jälkeen rasitus/harjoittelu aloitetaan kevyesti. Kauan jumissa ollut lihas,kehossa ollut epätasapaino kun korjataan, kestää lihaksilla päiviä tottua uuteen tilaansa, jos liian nopeasti mennään rasittamaan tätä,voi saada kehon jopa pahempaan kuntoon, mikä oli lähtötilanne ennen hoitoa!

Ei saunaa 3 päivään pintaverenkiertoa kun aktivoidaan reippaasti hoidon aikana,tulee saunoessa aivoille hapenpuute ja saa itsensä kipeäksi. Lisäksi joskus pitkään pinteessä ollut lihas vapautuessaa, voi lyödä tulehduksen päälle ja tulehdustiloissa ei koskaan suositella lämpöä.

Ei muita manuaalisia hoitoja esim. hieronta kahteen viikkoon ennen eikä jälkeen jäsenkorjauksen. Jos tulet uudestaan,muut hoitomuodot tauolle. Kehonhuollossa ei enempi ole parempi, keho ei määräänsä enempää hoitoa ota vastaan.


Lopuksi, muistathan,että mikään hoitomuoto ei pelkästään auta! Vaan vaatii myös itseltä. Hoidon jälkeen kotihoito-ohjeiden noudattamista! Riittävä lepo,stressin vähentäminen,liikunta,terveellinen ravinto,etenkin olisi suotavaa liiallisen sokerin ja valkoisten jauhojen välttäminen. Hyvälaatuisten rasvojen ja öljyjen lisääminen esim. lisäaineeton voi,oliiviöljyt,neitsytkookosöljy,avokado jne.. Nivelet tarvitsevat rasvoja, kuten meidän aivotkin ! Vältä prosessoituja eineksiä ja margariineja.

Muista SUOLAKÄÄRE avuksi kipuihin —> 3 rkl Merisuolaa litraan haaleaa vettä. Kasta pyyhe tms. suolaveteen. Väännä liika vesi pois. Laita pyyhe kipukohtaan n.30-45min/3xpäivässä/tarvittaessa 3 päivän ajan.


Juomaveteen on myös hyvä lisätä merisuolaa/puhdistamatonta suolaa (saat tärkeitä mineraaleja) litraan vettä 1/4-0.5tl. Jos omistat hiilihapotuslaitteen, hapota vesi, lisää suola ja anna tekeytyä seuraavaan päivään. Hiilihappo muuttaa osan suolasta natriumbikarbonaatiksi (ruokasoodaksi) joka
alkalisoi kehon happo-emästasapainoa.


JOS JOKIN HOIDON JÄLKEEN ASKARRUTTAA,OLETHAN YHTEYDESSÄ!