Matkapuhelin

045 2105354

Sähköposti

parantolalouhi@gmail.com

Parhaiten tavoitettavissa puhelimitse. (Muina aikoina viesti tavoittaa nopeimmin)

Maanantaisin klo. 9.00 - 11.00

Kiinnostus Kalevalaiseen jäsenkorjaukseen syntyi sattumalta. Edellisessä työpaikassa matkalla ruokalaan työkavereiden kanssa. Seurassamme ollut kertoi opiskelevansa jäsenkorjausta,mitä se on ja minkälaisiin vaivoihin apua tällä saadaan ja että hän tarvitsisi harjoitushoidettavia. Tämä jäi heti mieleen. Kävinkin sitten kyseisellä oppipojalla hoidoissa. Olin heti ensi käsittelyn jälkeen vakuuttunut hoidon toimivuudesta,niin paljon sain omiin kipuihin apua. Tästä syntyi ajatus lähteä opiskelemaan.

Kalevalaisen jäsenkorjauksen opinnot aloitin 2015 Kansanlääkintäseuran, Kalle Erkoman opeissa Kauhajoen Opistolla. Kalevalainen jäsenkorjaaja nimikkeenkäyttöoikeuden sain keväällä 2018

Ihmisten auttaminen on aina ollut lähellä sydäntä. Mutta sitä monesti päätyy elämässään tekemään ihan jotain muuta mihin on kutsumus. Näin varttuneemmalla iällä sitä voi jo itse päättää mitä sitä haluaa tehdä. Jokainen tähänastinen työ on minua kasvattanut ja opettanut tähän hetkeen ja työhön. Olen ikuinen asioiden kyseenalaistaja,tarkkailen ja hankin aina tietoa asioista ennenkö hyväksyn. Haluan myös pysyä ajanhermoilla ja kehittyä työssäni,siksikin pidän kalevalaista jäsenkorjausta juuri minulle sopivana lajina ja työnä. Kansanlääkintäseura pitää huolen,että pysymme kartalla asioista. käymme 1-2 vuoden välein täydennyskoulutuksissa. Joten,vaikka kyseessä on vanha perinnehoitomuoto olemme silti hyvinkin tämän päivän tiedoissa.

Työssäni olen tarkka ja perusteellinen. Kohtaan hoidettavan yksilönä,ihmisenä. Haluan auttaa kokonaisvaltaisesti ja antaa aikani jokaiselle 100% Siksi en kovin montaa asiakasta päivään ota.

Erityisosaamisalueeni on stressin aiheuttamat vaivat. Tämä hektinen elämänmeno kuormittaa kehojamme todenteolla joka on ihan käsinkosketeltavissa,aiheuttaen mitä monimuotoisempia kiputiloja,uupumusta,väsymystä,alavireisyyttä, riittämättömyydentunnetta… Tätä listaa voisi jatkaa loputtomiin. Kiputilat on monen asian summa,joten usein toipuminenkin on pitkä tie ja vaatii sitoutumista. Joskus hoidoksi riittää kerta,mutta useimmiten tarvitaan enemmän käyntejä että saadaan kehoa tasapainoon.

Haluan,että jokainen joka luokseni kipujensa kanssa tulee,kokisi tulleensa kuulluksi ja hyväksytyksi juuri sellaisena kuin on. Ilman tuomitsemista,ilman vaatimuksia. Haluan että sinulla on edes yksi paikka missä saat pysähtyä,vaan olla,nauttia ja rentoutua. Tähän olen luonut puitteet jossa vallitsee harmonia ja sinun on turvallinen päästää itsesi rentouden tilaan.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi !