Matkapuhelin

045 2105354

Sähköposti

parantolalouhi@gmail.com

Parhaiten tavoitettavissa puhelimitse. (Muina aikoina viesti tavoittaa nopeimmin)

Maanantaisin klo. 9.00 - 11.00

SI-nivel ja Lantio
Jäsenkorjaajalle lantion seudun käsittely on tärkeää. Siellä olevat virheasennot vaikuttavat kaikkialla kehossa.

SI-nivelen  ja lantion alueen epätasapainot tuottavat jalkoihin mittaeroa, joka puolestaan aiheuttaa virheasentoja kaikkialla kehossa.

Kun jollakin kehon alueella on virheasento, sen alueen lihakset joutuvat alttiiksi normaalista poikkeavalle rasitukselle.

Edelleen kivulle altistuvat niska- ja hartia-alueen lihakset, sillä nekään eivät ole luonnollisilla paikoillaan. Seuraksena voi olla myös jännityspäänsärkyä ja purentahäiriöitä.

Kineettisen ketjun kautta tämä tila rasittaa koko kehoa.

Si-nivel ei ole samalla tavalla nivel kuin kehon muut nivelet. Se on ristiluun ja suoliluun välinen liitos. Tämän jänteisen punoksen vapaa liikkuvuus voi vähentyä tai lukkiutua. Tämän seuraksena ristiluukaan ei löydä luonnollista paikkaansa.

Tälläinen tila voidaan yleensä vapauttaa jäsenkorjauksella. Lantion seudun lihasten yhtäaikainen käsittely on tarpeen, jotta saadaan kestävä tulos. Jäsenkorjaaja käsittelee myös kehon akupisteitä, etsii mahdolliset hermopinteet ja pyrkii vapauttamaan kudosnesteiden virtaamisen parhaan mahdollisen tuloksen varmistamiseksi. Usein

si-virheasento.jpg

hoidon yhteydessä asiakas muistaa vanhan trauman, joka on saattanut olla tämän tilanteen aiheuttaja.

Vastaava liitos on myös suoliluiden etupuolella; häpyliitos. Suurissa traumoissa, esimerkiksi auto-onnettomuudessa, voi sekin jäädä liikkumattomaksi.

Ristiluu on selkärangan perusta. Sen kallistuma aiheuttaa kuvassa näkyvän, usein monia vuosia kivuttomanakin pysyvän kehon virheasennon.Vuosien mittaan tästä kuitenkin seuraa ylimääräistä rasitusta, joka jossain vaiheessa alkaa oireilla kipuna kehon herkimmillä alueilla.Tämä tila saattaa olla myös yksi osatekijä kehon nivelten kulumisessa.

sinivel

Suositellut julkaisut